Yleisurheilujaosto

Yleisurheilukoulu kesällä 2024

Yleisurheilukoulun suosio on yllättänyt täysin ja valitettavasti joudumme sulkemaan ilmoittautumisen, jotta ryhmistä ei tule liian suuria. 

Paikkoja voi mahdollisesti vapautua ja varapaikalle kiinnostuksesta voi ilmoittaa satu.m.kuukkanen@gmail.com


Yleisurheilukoulu järjestetään 

Laukaan urheilukentällä 

Maanantaisin 20.5.-5.8.2024

5-8-vuotiaiden ryhmä klo 18:00-19:00

8-12-vuotiaiden ryhmä 18:00-19:30

Kiinnostaako seuratoiminta yleisurheilun parissa?

Yleisurheilu on juoksemista, hyppäämistä ja heittämistä, eli mukavan monipuolista liikuntaa. Yleisurheilu kehittää nopeutta, kestävyyttä, voimaa ja liikkuvuutta. Yleisurheilu on hyvä tapa tutustuttaa lapsi liikuntaharrastukseen ja yleisurheilu sopii hyvin yhteen monen muun lajin kanssa. Laukaassa on pitkät perinteet yleisurheilussa ja Laukaan urheilijoilla on tavoite saada yleisurheilutoimintaa aktivoitumaan ja järjestää kesäksi 2024 urheilukoulua lapsille ja tutustuttaa lapsia eri yu-lajeihin perusliikuntataitojen ja sosiaalisten taitojen rinnalla. Mikäli kouluikäisellä lapsella on kiinnostusta osallistua myös yu-kisoihin, seuran kautta tämä on mahdollista hankkimalla kilpailulisenssi.

Toiminnan aktivoimiseksi kaipaamme urheilulliseen joukkoomme lisää vapaaehtoisia mukaan toimintaamme ja auttamaan toiminnan toteuttamisessa. Varsinaista yleisurheilutaustaa tai kokemusta seuratoiminnasta ei tarvita, vaan intoa ja aikaa mahdollistaa lasten liikuntaharrastustoimintaa, joten ota rohkeasti yhteyttä, jos sinulla on mahdollisuus lähteä toimintaan mukaan. Vinkkaa seuramme toiminnasta myös liikunnallisille kavereillesi. Otamme lämpimästä toimintaamme mukaan uudet toimijat ja toivottavasti saamme kesäksi paljon lapsia mukaan kesäurheilukouluun.

Yhteydenotot satu.m.kuukkanen@gmail.com

Yhteydenotto YU asioissa

Yhteyshenkilö(t):

  • Satu Kuukkanen 
    • 050 5248 981
    • satu.m.kuukkanen@gmail.com
  • Raimo Kinnunen 
    • 040-5618263